fbpx

Südalinna Ostupäevade loositingimused

ÕNNELOOSI REEGLID

1. Port Arturi Südalinna Ostupäevade õnneloosi kampaania toimub ajavahemikul 5. november 2020, algusega kell 09:00, kuni 8. november 2020 kell 18:00.

2. Port Artur õnneloosi kampaanias saavad osaleda kõik kliendid, kes on sooritanud kampaaniapäevadel Port Artur kaubanduskeskuses ostu, mille koguväärtus on vähemalt 20€.

3. Loosimisel osalemiseks tuleb registreerida ostutšekk ajavahemiku 05.11.20, kell 09:00 – 08.11.2020, kell 23:59 Port Arturi kodulehel www.portartur.ee/onneloos

4. Loosimine toimub 9. novembril 2020 kell 10:00 Port Arturis.

5. Õnneloosi võitjad teeme teatavaks Port Arturi sotsiaalmeedias ning võitjatega võtame ühendust e-maili teel.

6. Auhinnad saab kätte ostutšeki alusel peale loosimist Port Artur 2 Piano kohvikust kuni 30.11.2020.

7. Port Arturil on õigus avaldada võitjate nimed meedias, Port Arturi kodulehel ja Facebookis.

8. Õnneloosis ei saa osaleda Port Artur kaubanduskeskuse töötajad ja nende pereliikmed.

9. Loosiauhinnad:

  • 3 Port Arturi 25€ kinkekaarti
  • 2 Port Arturi 50€ kinkekaarti
  • 1 Port Arturi 100€ kinkekaart

Privaatsustingimused

Üldist
Käesolev kasutustingimuste eesmärk on anda teile teada, kuidas Port Artur kaubanduskeskus kogub ja töötleb külastajate isikuandmeid, mille esitate või avaldate meid külastades ja/või meie teenuseid kasutades. Isikuandmete kaitse on meie jaoks väga oluline ning suhtume sellesse täie tõsidusega.Kasutades meie teenuseid, ning esitades meile oma isikuandmed, te kinnitate, et teid on teavitatud teie isikuandmete kogumisest ja kasutamisest vastavalt käesolevatele kasutustingimustele.

Isikuandmete kogumise eesmärk
Kliendiregistrit kasutatakse kliendisuhete haldamiseks, klientidega kontakteerumiseks, turunduseks, sihtturunduseks, ja kaubanduskeskuste kasutaja- ja külastajakäitumise analüüsiks.

Kuidas me isikuandmeid kogume
Registreerimisteabena, mille te meile esitate. Sooviga osaleda meie loosikampaanias täidate registeerimisvormi, kus palutakse teil esitada oma eesnimi, perekonnanimi ja e-posti aadress.

Isikuandmete säilitamine
Port Artur  hoiab ja töötleb isikuandmeid digitaalselt ja füüsiliselt turvalistes keskkonnas. Isikuandmetele pääsevad ligi üksnes meie töötajad, kes vajavad neid andmeid Port Artrui poolt määratletud isikuandmete töötlemise eesmärkidega seotud töökohustuste täitmiseks. Registris säilitamiseks kogutud isikuandmeid ei säilitata kauem, kui nende ettenähtud otstarbeks vajalik on.