Port Arturis toimub suur Ostupäev

Homme 5. novembril toimub Port Arturis suur Otupäev, mille raames teevad meie kauplused rohkem kui 50 eriti head pakkumist, esinevad ansambel Justament ja The Ilves Sisters.

Lisaks väljapaistvatele esinejatele toimub Port Arturis Pärnumaa suurim Kodu- ja Kinnisvaramess, kus osalevad: LVM Kinnisvara, Pindi Kinnisvara, Arco Vara, Kinnisvaraekspert, Uus Maa Kinnisvarabüroo, Domus Kinnisvara, Tõnisson Kinnisvara, ERGO Kindlustus, Eesti Korteriühistute Liit. Oma tooteid tutvustavad ja müüvad: 123OK (toolid ja lauad), Kroot Lights valgustid, Mööblisahver.

Port Artur 2 II korrusel avatakse Retrofoto fotosalong, kus saab teha retro stiilis fotosid, ning III korrusel saab sõpradega Lottemaalt meisterdada kingituse isadepäevaks. Päeva juht Sander Rebane on lubanud, et see kõik on ainult pisike osa sellest, mis tegelikult toimuma hakkab. „Nalja peab saama ja lõbus peab olema, see on selge,“ kinnitas päeva juht ja pilgutas kelmikalt silma ning ei nõustunud oma kaarte rohkem avama.

Suures Ostuloosis on omapoolsed auhinnad välja pannud: Rademar, Port Artur KONSUM, Workout Shop, AG, Tradehouse, Cream Butiik, Marilyn, söögisaal Portaal, Karupoeg Puhh, AUN Kuld, Moone lilled, Arvutitark, Valguskoda, Solar +, Ideaal Kosmeetika, Teaspon Kodutekstiil, Pariisi Vesi.

Ostupäeva ostuloosi reeglid leiad SIIT!

Ostupäeva ajakava on SIIN!

Kõik pakkumised on välja toodud SIIN ja SIIN!