Port Arturis toimub suur kodu- ja kinnisvaramess

Juba sel laupäeval, 5. novembril toimub Port Artur 1 teisel korrusel kodu- ja kinnisvaramess.

Messil on esindatud: Kinnisvaraekpert, LVM Kinnisvara, Pindi Kinnisvara, Uus Maa Kinnisvarabüroo, Arco Vara, Tõnisson Kinnisvara, Domus Kinnisvara, ERGO Kindlustus, 123OK, Kroot Lights, Mööblisahver ja Eesti Korteriühistute Liit. Kohal on ka Swedbank AS, kes aitab Teil kodu osta ja kindlustada: Swedbank Finantsteenuseid pakuvad Swedbank AS ja Swedbank P&C Insurance AS. Tutvuge teenuste tingimustega aadressil www.swedbank.ee, vajadusel konsulteerige pangatöötajaga.

Pärnu abilinnapea Rainer Aavik, LVM Kinnisvarabüroo juhatuse liige Ingmar Saksing, Nordea Panga Pärnu kontori juhataja Mati Tiimus ja DTZ Kinnisvaraeksperdi Pärnu kontori maaklerteenuste juht Janno Peterson arutlevad laupäeval kell 14.00 algavas paneeldiskussioonis teemal “Kuhu lähed, Pärnu kinnisvaraturg?”.

Kell 14.45 räägib Anne Betker Eesti Korteriühistute Liidust, kuidas korteriühistuid luua ning mis ajaks peavad kõik kortermajad olema registreeritud ühistutena.

Pärnu kodu- ja kinnisvaramess toimus sellises formaadis juba teist korda, ettevõtmise eesmärk on tutvustada Pärnu kinnisvaraturu hetkeseisu ning näidata kohalike ettevõtete kodusisustuse uudistooteid.

Kodu- ja kinnisvaramess pakub huvi igale tänasele või tulevasele koduomanikule. Messi alal on tegevust ka pere pisematele liikmetele