Port Artur Konsum avas ökoosakonna

Sellest nädalast on Port Arturi Konsumis avatud ökoosakond, kus pakutakse looduslikke tooteid ka kõige nõudlikumale ökoinimesele.

Port Artur Konsumi juhataja Malle Sadama sõnul võib nende ökoosakonnast leida nii Pajumäe talu mahe piimatooteid, Bon Soya tofutooteid, Maksiköögi FitLap tooteid, Gustavi nisuvabasid kooke, kui ka Marta Pagari gluteenivabu leiva-saiatooteid ja küpsiseid. Saadaval on ka Veski Mati ökohelbed, Nonna pastatooted ja Taarapõllu talu marjakrõpsud. „Ega kõiki pakutavat jõuagi siin üles lugeda, aga oleme selle osakonna avamisega astunud suure sammu edasi, et muuta meie kaubavalikut palju paremaks,“ on poe juhataja tehtud tööst elevil ning lisab, et lisaks kodumaisele valikult on ka palju importtooteid. Näiteks pakutakse Schäri leiva-saiatooteid, Alpro sojajooke, Biotta mahlasid ning mitme tootja müslibatoone, šokolaade, kompvekke, teed, kohvi, suhkrut, ingveritooteid, õlisid jne.

Konsumi uuenduste käigus on jõudnud müügile ka Saaremaa väiketootjate tooted, kust võib leida näiteks Pädaste Gourmet näkileibasid, mett ja kastmeid, Epi talu moose ja ketšupeid, Õun Drinks limonaade, Metakari äädikaid ning käsitöömüslisid, mis toodetud firmas Saare Leib.