Port Arturis saab valida parima sõudmist propageeriva plakati

Port Arturis avati Tartu Kõrgema Kunstikooli tudengite sõudmise-teemaline plakatite näitus.

Kunstikooli ja Port Arturi koostöös valminud väljapaneku eesmärk on innustada noori sportima, eriti just sõudma. “Meie neljapaat on siin heaks eeskujuks, need mehed näitavad, et kõik on võimalik,” ütleb Port Arturi juhatuse liige Viljo Vetik. “Sõuda saab end nii olümpiamängudele kui ka heasse ülikooli! Ja seda ka väikelinnast!”.

Näitusel saab maksma panna ka „oma hääle“. Nimelt on näituse juures postkast, kuhu saab postitada oma arvamuse selle kohta, milline plakat on külastaja arvates parim, propageerimaks sõudmist noorte seas.

Kõikide hääle andnute vahel lähevad loosi värvikad ja näitusele kohased auhinnad.

Näitus Port Arturi kaubanduskeskuses jääb külastajatele avatuks kuni augusti lõpuni.