Olümpiamehed tegid Portaalis teenindajate-ettekandjatena tööd

Neljapäeval, 7. juulil, nägi Pärnus Port Arturi kaubanduskeskuse söögisaalis Portaalis erilist vaatepilti. Nimelt asusid populaarses söögikohas teenindajate-ettekandjatena tööle meie neljapaadi medalimehed Allar Raja, Andrei Jämsä ja Tõnu Endrekson.

Kõik pärnakad ja kaugemaltki tulijad said näha lõbusat vaatepilti kui Port Arturi kaubanduskeskuse söögisaalis olid põlled ette ja valged mütsid pähe sättinud meie olúmpialootused neljapaadist. Sportlased võtsid lõbusa eksperimendi ette, et pingeid enne suurvòistlusi maha kruttida ning oma fännidele ja poolehoidjatele omamoodi kummardus teha. Ka näitasid nad, et ei karda tööd ning inimesi teenida.

“Samas ma poleks arvanudki, et see nii raske töö on,” kommenteeris sõudja Andrei ettekandjaks olemist. Ka Allar nentis, et kogu päeva selles ametis olles võtaks jalad valusaks. Samas tunnistasid mehed, et kui vaja, teeks nad sellist tööd ka igapäevaselt. Neljas mees, Kaspar Taimsoo, oli kõhuviirusega kodus.