Kevadine moe- ja ilupäev Port Arturis

Port Arturi kaubanduskeskus kutsub kevadisele moejalutuskäigule, kus muusikalist meelelahutust pakuvad Laura Remmel ja Marek Sadam. Lisaks on avatud Lottemaa mängutuba ning Silberauto tutvustab Mercedes-Benzi uusimaid automudeleid.

Jalutuskäigule annab kevadhõngu stilist Kenneth Bärlin! Laval näeme parimat valikut kevad-suvisest moekollektsioonist ning anname ideid, kuidas suvepidudel särada. Kauplus Goldtime näitab kaunimaid ehteid ning lahedamaid käekellasid.

Esinevad Laura, Marek Sadam koos Tõnu Laikrega ja Studio Happy Dancers tantsutüdrukud.

Kauplus Valguskoda näitab teed poolvääriskivide maailma – selleteemalised koolitused toimuvad Port Artur 1 II korrusel algusega kell 12, 14 ja 16.

Apotheka apteek pakub kell 11 – 17 TASUTA võimalust teha nahadiagnostikat ning määrata kehakoostist.

Avatud on Lottemaa mängutuba. Lastega meisterdab seaema Helmi, lõbusaid mänge väikestele ja suurtele korraldab Lotte koos doktor Avega.

Noortele pakub põnevat meelelahutust Psühhobussi katselabor – viivad läbi meelelahutuslikke psühholoogiaalaseid demonstratsioone ja eksperimente, tutvustades nii igas vanuses kuulajaskonnale teaduspõhise psühholoogia erinevaid huvitavaid ja praktilisi tahke. Psühhobussi meeskonda kuuluvad Tartu Ülikooli üliõpilased ja vilistlased.

Kohal on Silberauto meeskond tutvustamaks Mercedes-Benzi uusimaid automudeleid.

Pärnu Ettevõtlike Naiste Klubi korraldatud maastikumäng APPI (Aktiivne Pere Pärnut Imetelemas) saab alguse ja lõpu Port Artur 2 suures aatriumis. Start antakse kell 11.30 ning autasustamine toimub kell 17.