Stig Rästa esitleb Port Arturi Rahva Raamatus oma uut lasteraamatut

Pühapäeval, 8. jaanuaril kell 13.00 toimub Pärnu Rahva Raamatus Stig Rästa lasteraamatu “Tõeline muinasjutt” esitlus koos kontserdiga.

Tõeline Muinasjutt on viisi-, värsi- ja värviraamat, milles kohtad huvitavaid tegelasi kaugelt muinasjutumaalt. Aita raamat ise illustreerida ja loo tegelastele uhked värvilised rõivad. Selleks, et tegu oleks huvitavam, saad sa kuulata Stig Rästa poolt sisse lauldud spetsiaalselt selle raamatu jaoks loodud laule. Loomulikult lisasime ka noodid, et vajadusel saaksid sinagi need laulud selgeks õppida ja kui õpetajat käepärast pole, saad abi kindlasti CD plaadi pealt, kuna ka kõik taustad on seal olemas.


Esitluse ajal on raamatut võimalik soetada 10% soodsama hinnaga.

Kohtumiseni Rahva Raamatus!